MooiMeegenomen

Woont u in de gemeente Groningen? En heeft u een laag inkomen uit uw baan, onderneming of uitkering en/of weinig geld? Dan zijn er vele regelingen, voorzieningen en ondersteuning  waar u – en uw kinderen – gebruik van kunnen maken. Om dit overzichtelijke te maken hebben we al deze informatie in een gids samengebracht.

In de gids staan alleen de regelingen en voorzieningen die u zelf direct kunt aanvragen en waar u -zonder doorverwijzing- direct zelf langs kunt gaan. Wilt u graag toch hulp met het (digitaal) aanvragen? Ga dan naar de gemeente of het WIJ-team bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder.

Regelingen en voorzieningen veranderen en er komen nieuwe bij; kijk daarom ook altijd even op de website: gemeente.groningen.nl/regelingen-vergoedingen-en-extras De gids is gemaakt in een samenwerking met drie organisaties: Gemeente Groningen, WIJ Groningen en Moedig Groningen – Samen tegen armoede.

Mooi Meegenomen gids 2023

Meer weten of ook meedoen?

Om onze ambitie te realiseren, zoeken we steun en samenwerking vanuit het werkveld. We hopen dat we ook jouw organisatie of bedrijf kunnen interesseren. Meer weten? Neem dan even contact met ons op.