MooiMeegenomen

Woon je in de gemeente Groningen en heb je een laag inkomen uit je baan, onderneming of uitkering, en/of weinig geld? Dan zijn er veel regelingen, voorzieningen en ondersteuning beschikbaar waar jij – en je kinderen – gebruik van kunnen maken. Om dit overzichtelijk te maken, hebben we al deze informatie samengebracht in de gids ‘Mooi Meegenomen’.

In de gids vind je alleen de regelingen en voorzieningen die je zelf direct kunt aanvragen en waar je – zonder doorverwijzing – direct zelf langs kunt gaan. Heb je toch graag hulp bij het (digitaal) aanvragen? Ga dan naar de gemeente of het WIJ-team bij jou in de buurt. Zij helpen je graag verder.

Regelingen en voorzieningen kunnen veranderen en er kunnen nieuwe bijkomen; daarom is het altijd raadzaam om ook even op de website van de Gemeente Groningen te kijken.

De gids is tot stand gekomen in samenwerking met drie organisaties: Gemeente Groningen, WIJ Groningen en Moedig Groningen – Samen tegen armoede

Mooi Meegenomen gids 2024

Meer weten of ook meedoen?

Om onze ambitie te realiseren, zoeken we steun en samenwerking vanuit het werkveld. We hopen dat we ook jouw organisatie of bedrijf kunnen interesseren. Meer weten? Neem dan even contact met ons op.